• Dag-til-dag levering
  • Bredt sortiment
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mere end 40.000 industriprodukter
Choose language

Robotterne kommer

5. maj 2017
Statsministeren indledte sin tale 1. maj med at sikre danskerne job i en robotfremtid.

Sådan sagde Lars Løkke Rasmussen:
- Hvis vi griber robotteknologien og digitaliseringen, så er der en masse opgaver, som folk i dag bliver slidt ned af, som kan gennemføres meget smartere. Men der er også frygten for, hvad der skal blive af de mennesker, som i dag udfører de funktioner, der bliver overflødige. Min ambition er, at Danmark skal gribe mulighederne. Fremtiden tilhører dem, der gør det.

Samtidig påpeges det i en rapport af Aarhus Universitet og McKinsey, at cirka 40 procent af den tid, danskere bruger på at være på arbejdspladsen, kan overtages af robotter. Vi mener, det er ikke noget, vi skal være bange for. Det er noget af det, der kan give vækst til Danmark.

Hos ROYKON har vi set mulighederne og øget konkurrenceevnen. Læs mere her i artiklen fra Fredericia Dagblad, 1. maj 2017.Tilknyttet fil: Lagerrobotter holder styr på varerne (420 kB)

Om ROYKON

Vores kunder betyder alt. Det er dem, vi lever af, så kundepleje er utrolig vigtig.

De følgende punkter er vores retningslinier for kundepleje:

Vores kunder skal betjenes med høflighed og respekt.

Når vi modtager en ordre fra en kunde, skal varerne sendes samme dag. Hvis dette ikke er muligt, skal kunden informeres herom.

Er der varer, som er i restordre, informerer vi kunden samme dag og skriver det på fakturaen/følgesedlen. Fragtomkostningerne faktureres aldrig, når vi sender restordrer.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tlf.: +45 75 945 955
post@roykon.dk