• Dag-til-dag levering
  • Bredt sortiment
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mere end 40.000 industriprodukter
Choose language
Clamp fittings galvaniseret

Clamp fittings galvaniseret

Denne type clamps er kompatibel med Kee Klamp. Serien lagerføres fra 1/2" til 2".
I programmet findes også Unbrako nøgler og diverse advarselstape.

Galvaniserede rør og fittings bruges typisk til brugsvandsinstallationer, da galvaniserede vandrør er særligt godt beskyttet mod korrosion. Er du på udkig efter et stort udvalg af galvaniserede fittings, så kan du finde det her på siden. Vi forhandler kun de bedste producenter på markedet.

De fleste steder har man adgang til rør og kan løse de fleste konstruktionsopgaver, hvis blot man får rørene samlet, så de fremstår som en samlet forsvarlig enhed. Det er præcis dét, som vores clamp fittings gør. Hér er det manglende led, der får utallige løsninger op at stå i ordets bogstaveligste forstand. Vel at mærke så solidt, at konstruktionen holder til de belastninger, der var forudsætningerne fra starten. Galvaniserede fittings findes i alle tænkelige variationer. Samlinger, hjørner, led og kryds. Det er næsten umuligt at finde en vinkel, hvor systemet ikke kan få samling på rørene. Når de nødvendige fittings er på plads, er det eneste værktøj, det kræver for at stramme den justerbare skrue i vores clamps, en simpel unbrakonøgle.  Det sikrer på den ene side, at samlingen holder og på den anden side, at man hurtigt og nemt kan foretage ændringer.

Fordelene ved at bruge clamp fittings
•Nem og hurtig montage
•Eneste værktøj – en unbrako-nøgle
•Justeringer kan let foretages
•Kan skilles og bruges igen og igen
•Leveres varmgalvaniseret
•Kompatibel med Kee Klamp

Åben for specielle ønsker

Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan bygges med standard rør og rør fittings. Vores produkter passer til gevindløs samling af vandrør, VVS rør og galvaniserede vandrør og kan bruges i forbindelse med bl.a. industrivirksomheder, detailhandel og sikkerhed. Fra klatrestativet på legepladsen til den sikre platform til udstillingsbilen. Fra solide rækværk til sikre og stærke gelændere. Fra konfektions- og lagerstativer til stabile rækværk og cykelstativer.  Se vores galvaniserede clamp fittings her - eller kontakt os med dine ønsker. Hør nærmere på telefon 75 945 955 eller post@roykon.dk, såfremt du har brug for yderligere detaljer.
Om ROYKON

Vores kunder betyder alt. Det er dem, vi lever af, så kundepleje er utrolig vigtig.

De følgende punkter er vores retningslinier for kundepleje:

Vores kunder skal betjenes med høflighed og respekt.

Når vi modtager en ordre fra en kunde, skal varerne sendes samme dag. Hvis dette ikke er muligt, skal kunden informeres herom.

Er der varer, som er i restordre, informerer vi kunden samme dag og skriver det på fakturaen/følgesedlen. Fragtomkostningerne faktureres aldrig, når vi sender restordrer.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tlf.: +45 75 945 955
post@roykon.dk