• Dag-til-dag levering
  • Bredt sortiment
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mere end 40.000 industriprodukter
Choose language

Fødevare fittings

ROYKON lagerfører fødevaregodkendte emner med fine overflader til en lang række virksomheder inden for fødevareindustrien. Det er primært komponenter som fittings, ventiler og slanger.

Sikkerhed i produktionen af fødevarer og farmaceutiske produkter har den højeste prioritet, som forebyggelse af eventuelle risici for forbrugerne. Det omhandler materialer og genstande, der er bestemt til direkte eller indirekte kontakt med fødevarer. Ifølge EU-forordning 1935/2004 skal fødevarekontaktmaterialer være inaktive, så de ikke afgiver stoffer til fødevarerne.

Alle dele af de komponenter der indgår i et anlæg i kontakt med fødevarer er vigtige, således også de måletekniske, der leverer proces specifikke informationer, som er grundlaget for produktion af høj kvalitet. Alle dele udføres med krav til hygiejnisk design, der bl.a. letter rengøring af komponenten, ligesom certifikater og dokumentation spiller en vigtig rolle i den endelige kvalitetskontrol. På denne side finder du komponenter, som alle er certificeret til kontakt med fødevarer.

Om ROYKON

Vores kunder betyder alt. Det er dem, vi lever af, så kundepleje er utrolig vigtig.

De følgende punkter er vores retningslinier for kundepleje:

Vores kunder skal betjenes med høflighed og respekt.

Når vi modtager en ordre fra en kunde, skal varerne sendes samme dag. Hvis dette ikke er muligt, skal kunden informeres herom.

Er der varer, som er i restordre, informerer vi kunden samme dag og skriver det på fakturaen/følgesedlen. Fragtomkostningerne faktureres aldrig, når vi sender restordrer.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tlf.: +45 75 945 955
post@roykon.dk