• Dag-til-dag levering
  • Bredt sortiment
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mere end 40.000 industriprodukter
Choose language

Koblinger

Find koblinger til de fleste formål her
Vi tilbyder et stort udvalg af koblinger. Vælg den type kobling, du har brug for i oversigten nedenfor og se, hvilken kobling vi kan tilbyde inden for den enkelte type.

Her finder du mange forskellige typer koblinger til brug inden for alt fra byggeri og landbrug over til levnedsmiddelindustri og produktionsanlæg. Vore koblinger er sikre koblinger til brug ved samling  af slanger og rør til kuglehane eller gevindnippel i brugsvands-, varme og trykluftanlæg. De kan anvendes til mange forskellige medier som f.eks. tørstoffer, kølevand, brændstof, kemikalier, kosmetik, lim piller og meget andet. Hver gang værktøjer eller pneumatisk udstyr skal udskiftes, eller du hurtigt skal tilslutte slanger til en luftafgang, er du sikret kvalitet med ROYKON koblinger.

Om ROYKON

Vores kunder betyder alt. Det er dem, vi lever af, så kundepleje er utrolig vigtig.

De følgende punkter er vores retningslinier for kundepleje:

Vores kunder skal betjenes med høflighed og respekt.

Når vi modtager en ordre fra en kunde, skal varerne sendes samme dag. Hvis dette ikke er muligt, skal kunden informeres herom.

Er der varer, som er i restordre, informerer vi kunden samme dag og skriver det på fakturaen/følgesedlen. Fragtomkostningerne faktureres aldrig, når vi sender restordrer.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tlf.: +45 75 945 955
post@roykon.dk