• Dag-til-dag levering
  • Bredt sortiment
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mere end 40.000 industriprodukter
Choose language

Manometre & flowmetre

Rustfri og plast manometre og vakuummetre med bagud- og nedadrettet tilslutning, i mange forskellige størrelser. Til luft og vand – ikke til damp. Desuden fører vi også termometre og plastflowmetre til måling af henholdsvis væske og luft.
Med manometre fra os bliver det enkelt at måle tryk. Vi har altid mange forskellige typer og størrelser af manometre på lager. Vi har kun manometre, som er fremstillet af materialer i en høj kvalitet – på den måde er du sikker på at finde manometre med en lang holdbarhed hos ROYKON. Vores manometre, til både fødevareindustrien og den pharmaceutiske industri, er skabt til at møde omverdenens stadigt større krav til sikkerhed.

Åben for specielle ønsker

De er velegnet til alle industrielle applikationer, f.eks. pumper, trykmaskiner, dieselmotorer og andre typer maskiner, hvor der forekommer pulsationer og/eller vibrationer. Vores manometre er designet til at kunne måle under vanskelige betingelser. Den høje kvalitet sikrer en nøjagtig måling og en god langtidsstabilitet. Et manometer virker som et måleinstrument til detektering og visning af fysisk tryk af et medium (væske, gas). De fleste manometre fungerer ved hjælp af luft tryk udefra som et referencetryk, kun særlige typer af måling af absolut tryk, for eksempel når et vakuum anvendes som en barometer reference.

NB!


Husk ALTID at klippe toppen af gummidutten ovenpå huset inden ibrugtagning. Og sørg for at gummidutten peger opad efter montering. Dette forhindrer at glasset bliver skudt ud af huset og forhindrer hermed øjenskader.
Om ROYKON

Vores kunder betyder alt. Det er dem, vi lever af, så kundepleje er utrolig vigtig.

De følgende punkter er vores retningslinier for kundepleje:

Vores kunder skal betjenes med høflighed og respekt.

Når vi modtager en ordre fra en kunde, skal varerne sendes samme dag. Hvis dette ikke er muligt, skal kunden informeres herom.

Er der varer, som er i restordre, informerer vi kunden samme dag og skriver det på fakturaen/følgesedlen. Fragtomkostningerne faktureres aldrig, når vi sender restordrer.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tlf.: +45 75 945 955
post@roykon.dk