• Dag-til-dag levering
  • Bredt sortiment
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mere end 40.000 industriprodukter
Choose language
Spændebånd Rustfri

Spændebånd Rustfri

Du får et optimalt sortiment indenfor alle typer af rustfri spændebånd, som dækker ethvert behov. Der er flere serier, delt op i tryktrin: lavtryk, mellemtryk og højtryk.

Et spændebånd kan bruges til at fastgøre en slange til et nib, rør eller fitting. Rustfrie stål spændebånd anvendes til at fastgøre tilbehør, rør eller slanger til en struktur eller til at holde tingene på plads. Spændebånd anvendes i medicinske applikationer såsom halspulsåren opspænding eller som gastrisk bånd til at tabe sig.

Vi er leveringsdygtige i:


1- og 2-øre korrosionsbestandige rustfrie spænderinge for simple slanger til luft og væsker, som anbefales specielt til udendørs- og marine applikationer.

Rustfrie spændebånd til bilindustri og spændebånd som lever op til de højeste krav til korrosionsbestandighed.

Rustfrie syrefaste spændebånd, som er ideelt til maritim, petrokemisk og levnedsmiddel brug, hvor de ekstreme betingelser nødvendiggør den højeste kvalitet rustfri stål.

Let monterlige supra rustfri spændebånd, der specielt er egnet til montering på svært tilgængelige steder, der er lavet til krævende applikationer i marine-, farmaceutiske-, petrokemiske- og levnedsmiddelindustrier.

Ultra kraftigt rustfrit spændebånd til de tungeste spændingsopgaver, som sikrer et ensartet og meget kraftigt pres omkring slangen og som lever op til de højeste krav til korrosionsbestandighed.

Om ROYKON

Vores kunder betyder alt. Det er dem, vi lever af, så kundepleje er utrolig vigtig.

De følgende punkter er vores retningslinier for kundepleje:

Vores kunder skal betjenes med høflighed og respekt.

Når vi modtager en ordre fra en kunde, skal varerne sendes samme dag. Hvis dette ikke er muligt, skal kunden informeres herom.

Er der varer, som er i restordre, informerer vi kunden samme dag og skriver det på fakturaen/følgesedlen. Fragtomkostningerne faktureres aldrig, når vi sender restordrer.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tlf.: +45 75 945 955
post@roykon.dk