• Dag-til-dag levering
  • Bredt sortiment
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mere end 40.000 industriprodukter
Choose language
PVC
PVC rør & tilbehør

PVC rør & tilbehør

U-PVC er et af de bedste plast produkter, der anvendes til rør installationer.

U-PVC anvendes til hovedparten af plastrør i verden. U-PVC er utroligt modstandsdygtigt over for kemisk nedbrydning. Det fungerer også godt i et bredt temperaturområde og driftstryk. Det er et utrolig stærkt produkt, som gør det særligt egnet til brug i spildevand kredsløb og udvendige drænrør.

Egenskaber
U-PVC har mange gode egenskaber. Brandhæmmende, høj mekanisk styrke, god elektrisk isolationsevne. U-PVC er modstandsdygtig overfor kemikalier og slid, er smagløs og lugter mindre, som gør den ideel til brug med drikkevand. Både fittings og rør er lette i vægt og fremstillet glatte, hvilket giver et fremragende flow, som mindsker bundfald og oplagring af snavs.

Anvendelsesområder
U-PVC rør og fittings kan anvendes indenfor landbrug, vanding, vandværker, kemiske installationer, vandbehandling og i swimmingpools.
U-PVC overholder gældende normer i Skandinavien, Tyskland, Holland, England, Frankrig og Italien, og kan anvendes sammen med rør fremstillet efter samme internationale standarder.

Standarder limfittings: ISO 727, DIN 8063, KIWA BRL-K 17301, EN ISO 1452
Standarder gevind fittings: ISO 7/1, DIN 2999, BS 21, UNI ISO 228/1.

Om ROYKON

Vores kunder betyder alt. Det er dem, vi lever af, så kundepleje er utrolig vigtig.

De følgende punkter er vores retningslinier for kundepleje:

Vores kunder skal betjenes med høflighed og respekt.

Når vi modtager en ordre fra en kunde, skal varerne sendes samme dag. Hvis dette ikke er muligt, skal kunden informeres herom.

Er der varer, som er i restordre, informerer vi kunden samme dag og skriver det på fakturaen/følgesedlen. Fragtomkostningerne faktureres aldrig, når vi sender restordrer.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tlf.: +45 75 945 955
post@roykon.dk