• Dag-til-dag levering
  • Bredt sortiment
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mere end 40.000 industriprodukter
Choose language

PVC

Der findes flere forskellige slags plastik - PVC er en af dem. PVC står for PolyVinylChlorid og er altså en klorforbindelse. Ren PVC er sammensat af omkring 57 % klor og råolie.

PVC har en god elektrisk isoleringsevne og lav vandabsorption. Hård PVC er kendetegnet ved god mekanisk styrke, stivhed, hårdhed og dimensionsstabilitet. Det brænder dog nemt og det bliver hurtigt nedbrudt af lys og varme. Ved at tilsætte blødgørere kan industrien gøre plasten blødere og mere hårdfør. Jo mere blødgører der tilsættes PVC’en, jo mere blødt bliver produktet. En medicinsk slange i PVC indeholder således mere blødgører end eksempelvis et vinylgulv, som det oftest kaldes.

PVC anvendes til at fremstille mange forskellige typer af produkter lige fra store kloakrør til små medicinske slanger. PVC er det mest anvendte plastmateriale i byggeriet. Over 60 % af det samlede PVC-forbrug bliver således anvendt til fremstilling af blandt andet rør, gulve, døre, vinduer, kabler og kabelbakker.

Hård og blød PVC

PVC-produkter kan groft opdeles i to hovedgrupper: Hård PVC udgør omkring to tredjedele af PVC-forbruget, medens resten er bløde eller fleksible produkter, som de også kaldes.

Hårde PVC-produkter er rør, vinduer, tagrender, kabelbakker og profiler - kan genbruges. Den kan smeltes om og blive til nye PVC produkter.

Bløde PVC-produkter er gummistøvler, regntøj, vandslanger, gulve, kabler, medicinsk udstyr og presenninger - kan ikke genbruges. PVC’s muligheder for at blive genanvendt bliver begrænset af, at man ikke kan genbruge PVC sammen med andre plasttyper som for eksempel PE- og PP-plast. Derfor lægger kommuner og affaldsselskaber den bløde PVC på deponi.
Om ROYKON

Vores kunder betyder alt. Det er dem, vi lever af, så kundepleje er utrolig vigtig.

De følgende punkter er vores retningslinier for kundepleje:

Vores kunder skal betjenes med høflighed og respekt.

Når vi modtager en ordre fra en kunde, skal varerne sendes samme dag. Hvis dette ikke er muligt, skal kunden informeres herom.

Er der varer, som er i restordre, informerer vi kunden samme dag og skriver det på fakturaen/følgesedlen. Fragtomkostningerne faktureres aldrig, når vi sender restordrer.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tlf.: +45 75 945 955
post@roykon.dk