• Dag-til-dag levering
  • Bredt sortiment
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mere end 40.000 industriprodukter
Choose language

RUSTFRI

AISI 316 er syrefast rustfri stål og kendetegnet ved ikke at være magnetisk.

AISI 304 er ikke syrefast og kendetegnet ved at være magnetisk.

ROYKON rustfrie produkter er alle af høj kvalitet og 98% er udført i AISI 316. Dog leveres visse produkter i AISI 304. For at kende forskel er alle produktvisninger på hjemmesiden påført legeringsoplysninger.

Rustfrie fittings kan bruges til mange forskellige formål som f.eks.: brugsvand, varme- og køleanlæg. De er langt mere korrosionsbestandige i forhold til traditionelle VVS-installationer med sorte eller galvaniserede stålrør og sikrer en længere levetid på rør og samlinger.

Vores fittings sælges komplette, parat til øjeblikkelig brug ved blot at skyde røret ind i fittingsdelen. Her kan du se vores udvalg af rustfrie fittings som blandt andet tæller muffer, brystnipler, flanger, kæder, klemringsfittings og meget mere.

Åben for specielle ønsker

Vi har alt, hvad du skal bruge af rustfrie fittings i en rigtig god kvalitet, og vi er altid parat til at rådgive dig, så du kan finde lige netop de fittings, som du mangler. Vores leverandører er miljøbevidste, benytter ikke børnearbejde og har ordnede forhold for alle medarbejdere. Kvaliteten er afgørende. Hos ROYKON leverer vi altid kvalitet - hurtigt, præcist og til den aftalte pris. Men lige så vigtig er det, at du får en god service og fejlfrie leverancer. Vi lærer af vores kunder, og ved at indgå i et tæt samarbejde med dem, bliver vi hele tiden bedre til de ting. Vi leverer mere end bare varerne, idet vi indgår i et tæt samarbejde med kunderne for at hjælpe dem med at optimere effektiviteten af deres arbejdsgange. Vores produktprogram er hele tiden i udvikling. Er der produkter, du ikke finder i dette katalog, og som er relevant for din forretning, vil vi gerne vide det. Kontakt os derfor gerne med denne information.
Om ROYKON

Vores kunder betyder alt. Det er dem, vi lever af, så kundepleje er utrolig vigtig.

De følgende punkter er vores retningslinier for kundepleje:

Vores kunder skal betjenes med høflighed og respekt.

Når vi modtager en ordre fra en kunde, skal varerne sendes samme dag. Hvis dette ikke er muligt, skal kunden informeres herom.

Er der varer, som er i restordre, informerer vi kunden samme dag og skriver det på fakturaen/følgesedlen. Fragtomkostningerne faktureres aldrig, når vi sender restordrer.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tlf.: +45 75 945 955
post@roykon.dk