• Dag-til-dag levering
  • Bredt sortiment
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mere end 40.000 industriprodukter
Choose language
PU Slanger

PU Slanger

PU slanger leveres kun i hele ruller og i flere farver. Til gengæld kan de fås i både 100 m og 25 m længder, som leveres i standard kasser.

PU slangen er en blød slange og som på trods af dette kan være godkendt til fødevarer. Den er lavet af polyurethan og er ikke så resistent som PA, men anvendes typisk til pneumatik indenfor industrien.

PU slangen J30300316 er særdeles egnet til robot-teknologien, da den har den egenskab, at den er meget elastisk og dermed ikke knækker ved mange sammentrækninger. Slangen har en fremragende rekylevne og forbliver fleksibel efter lang tids brug.

Velegnet til push-in, kompressionsfittings og slangenipler.

Vi er er også leveringsdygtige i PE og PA slanger
Den store forskel på PA J10300316 og PE J20300316 slanger, er at PA slanger er egnet til benzin og lidt højere tryk end PE slanger.

PA slangen er lavet af polyamid. Slangen er forholdsvis stiv.  Dens gode mekaniske egenskaber viser sig i rigtig god bestandighed overfor tryk kombineret med en god kemisk resistens overfor olier og smøremidler. Den anvendes i regulerings-, måle-, styre-, og laboratorieteknik, medicin og elektronik, samt pneumatik og hydraulik. Dette gør den til en seriøs kandidat til pneumatiske slanger.

PE slangen er lavet af polyethylen og er den mest konkurrence-dygtige slange, da polyethylen er et billigt, slagfast og letvægtigt materiale. Den har en fremragende vand- og fugtbestandighed og god bestandighed over for næsten alle opløsningsmidler og kemikalier. PE slangen bruges til normale trykluft installationer samt væske i laboratorie- og fødevareindustrien, som f.eks. i øl-produktion.

Hos ROYKON AS lagerfører vi 4/2mm, 6/4mm, 8/6mm, 10/8mm samt 12/10mm og i 6 forskellige standard farver.

Max. arbejdstryk beregning

Max. arbejdstryk beregnes vha. følgende formel:
Max. arbejdstryk = ( 2s x R ) : Ø
   
     2s = 2 x godstykkelse
     Ø = beregningsdiameter (indv. Ø + (1 x godstykkelse))
     R = beregningskoefficient (materialestyrke)
   
Koefficiant for vore PU-slanger ved 23°C: 25
Om ROYKON

Vores kunder betyder alt. Det er dem, vi lever af, så kundepleje er utrolig vigtig.

De følgende punkter er vores retningslinier for kundepleje:

Vores kunder skal betjenes med høflighed og respekt.

Når vi modtager en ordre fra en kunde, skal varerne sendes samme dag. Hvis dette ikke er muligt, skal kunden informeres herom.

Er der varer, som er i restordre, informerer vi kunden samme dag og skriver det på fakturaen/følgesedlen. Fragtomkostningerne faktureres aldrig, når vi sender restordrer.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tlf.: +45 75 945 955
post@roykon.dk