• Dag-til-dag levering
  • Bredt sortiment
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mere end 40.000 industriprodukter
Choose language

Pneumatik & luftbehandling

Pneumatikfittings og proces- og reguleringsfittings til enhver opgave med vand, kemi, damp og luftarter, høj temperatur og højt tryk. Disse udmærker sig ved en enorm mængde forskellige tilslutningsmuligheder og varianter af fittingstyper. Produkterne er fremstillet under streng kvalitetskontrol.

Pneumatiske systemer bruges meget i industrien, og styres af trykluft eller komprimerede inerte gasser.
En centralt placeret kompressor driver cylindre, luftmotorer og andre pneumatiske dele. Man fjerner som regel fugt i trykluften ved hjælp af et fortætningsfilter og en lille smule trykluftolie tilsættes for at undgå korrosion og smøre komponenterne.
Et pneumatisk system som styres af magnetventiler vælges ofte enten pga. billigere omkostninger eller fordi det er et mere fleksibelt eller sikrere alternativ til et elektrisk styret system. Pneumatik bruges også bl.a. indenfor robotteknologi og af tandlæger.
Om ROYKON

Vores kunder betyder alt. Det er dem, vi lever af, så kundepleje er utrolig vigtig.

De følgende punkter er vores retningslinier for kundepleje:

Vores kunder skal betjenes med høflighed og respekt.

Når vi modtager en ordre fra en kunde, skal varerne sendes samme dag. Hvis dette ikke er muligt, skal kunden informeres herom.

Er der varer, som er i restordre, informerer vi kunden samme dag og skriver det på fakturaen/følgesedlen. Fragtomkostningerne faktureres aldrig, når vi sender restordrer.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tlf.: +45 75 945 955
post@roykon.dk