• Dag-til-dag levering
  • Bredt sortiment
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mere end 40.000 industriprodukter
Choose language

Sort, galv, messing & alu fittings

Fittings er ofte usynlige dele - men er samtidig de elementer, der får en god installation til at virke. Her finder du et kæmpe udvalg i sorte, galvaniserede og messing fittings - gevindfittings i alle dimensioner, som giver mange kombinationsmuligheder med hensyn til montering. På grund af deres holdbarhed, høje mekaniske belastnings- og temperaturresistens er disse fittings altid meget populære. Gevindet er en universel, standardiseret samlingsteknologi, der giver garanti for sikker brug i en bred vifte af applikationer. Udover gevindfittings findes der blødstøbte kompressions-fittings. De kan bruges til mange forskellige formål som f.eks.: brugsvand, varme- og køleanlæg.

Åben for specielle ønsker

Vi har alt, hvad du skal bruge af sort, galvaniseret og messing i en rigtig god kvalitet, og vi er altid parat til at rådgive dig, så du kan finde lige netop de fittings, som du mangler. Vores leverandører er miljøbevidste, benytter ikke børnearbejde og har ordnede forhold for alle medarbejdere. Kvaliteten er afgørende. Hos ROYKON leverer vi altid kvalitet - hurtigt, præcist og til den aftalte pris. Men lige så vigtig er det, at du får en god service og fejlfrie leverancer. Vi lærer af vores kunder, og ved at indgå i et tæt samarbejde med dem, bliver vi hele tiden bedre til de ting, vi allerede er dygtige til. Vi leverer mere end bare varerne, idet vi indgår i et tæt samarbejde med kunderne for at hjælpe dem med at optimere effektiviteten af deres arbejdsgange. Vores produktprogram er hele tiden i udvikling. Er der produkter, du ikke finder i dette katalog, og som er relevant for din forretning, vil vi gerne vide det. Kontakt os derfor gerne med denne information.
Om ROYKON

Vores kunder betyder alt. Det er dem, vi lever af, så kundepleje er utrolig vigtig.

De følgende punkter er vores retningslinier for kundepleje:

Vores kunder skal betjenes med høflighed og respekt.

Når vi modtager en ordre fra en kunde, skal varerne sendes samme dag. Hvis dette ikke er muligt, skal kunden informeres herom.

Er der varer, som er i restordre, informerer vi kunden samme dag og skriver det på fakturaen/følgesedlen. Fragtomkostningerne faktureres aldrig, når vi sender restordrer.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tlf.: +45 75 945 955
post@roykon.dk