• Dag-til-dag levering
  • Bredt sortiment
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mere end 40.000 industriprodukter
Choose language

Spændebånd

Vi har et bredt program af spændebånd i flere materialer. Der er flere serier, delt op i tryktrin: lavtryk, mellemtryk og højtryk.

Anvendelse
Et spændebånd kan bruges til at fastgøre en slange til en slangenippel. Størrelsen og diameteren af et spændebånd, samt udformningen af klemmen og låsemekanismen, afhænger af dets påtænkte anvendelse. Spændebånd kan være lavet af forskellige typer af materialer, herunder plast, polymer eller metal. Oftest er det rustfrit stål, der anvendes i industrien, men andre typer af metaller kan også anvendes afhængigt af den påtænkte anvendelse.

Der er specifikke standarder til fremstilling af spændebånd fastsat af forskellige standard enheder, der er afhængige af hvor spændebåndet anvendes. For eksempel bør spændebånd overholde de specifikke europæiske standarder. Vores spændebånd overholder RoHS-direktivet.

ROYKON lagerfører et meget bredt program af spændebånd tilpasset de forskellige industrier. På siden spændebånd beskriver vi både bredden af spændebåndet såvel som sekskanten på tilspændingsskruen. Brug vores spændebåndsskruetrækker JB33, så er du sikker på nemmere montage.

Om ROYKON

Vores kunder betyder alt. Det er dem, vi lever af, så kundepleje er utrolig vigtig.

De følgende punkter er vores retningslinier for kundepleje:

Vores kunder skal betjenes med høflighed og respekt.

Når vi modtager en ordre fra en kunde, skal varerne sendes samme dag. Hvis dette ikke er muligt, skal kunden informeres herom.

Er der varer, som er i restordre, informerer vi kunden samme dag og skriver det på fakturaen/følgesedlen. Fragtomkostningerne faktureres aldrig, når vi sender restordrer.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tlf.: +45 75 945 955
post@roykon.dk