4 pipes

4 pipes
4pipes har eksisteret i sin nuværende form siden 2012, med hovedkvarter i Nürnberg.
Fra dette sted leverer de innovativt rørledningstilbehør til det tyske og internationale marked. De er kendt for kvaliteten af deres produkter og det serviceniveau, deres team leverer til alle deres kunder.

Vision

Deres vision er at skabe en gennemsigtig virksomhedspolitik, med service og kvalitet i højeste klasse.
På den måde kan de beholde deres position som en af markedslederne.

Værdier


  • Teknisk ekspertise
    De sørger altid for at have den tekniske ekspertise som deres kunder forventer. Det gør de ved at træne deres medarbejdere indenfor alle tekniske områder, som de arbejder med.

  • Kvalitet
    Kvalitet og innovation er kerneværdier, som de stræber efter. Alle deres produkter er af den højeste kvalitet og de arbejder altid på at forbedre dem selv og deres produkter, så de kan blive ved med at holde den høje kvalitet.

  • Professionel service
    De står altid klar til at yde en professionel og grundig service overfor deres kunder, så det altid er den rigtige løsning, de kommer afsted med.

Mission

Kontinuerlig videreudvikling af deres produktsortiment er en af deres store styrker, hvilket gør dem til en af de førende virksomheder inden for rørledningstilbehør.

ROYKON

Vi har følgende udvalg af produkter fra 4pipes:
kædetætninger til plastrør, til stålrør, til olie og benzin og til høj varme.
For at udregne hvilken ledstørrelse, der skal bruges til det konkrete formål, har de lave en beregner, hvor der indsættes rørstørrelse og hulmål, så finder den, hvad der skal bruges. Den kan findes hér: Beregner
De har også rørgennemføringer i faste mål, nemlig deres Pressio® tætninger, som fås i AISI 316 og AISI 304 og som blindpropper.
Vi har selvfølgelig også deres populære flangepakninger - både til spildevand og vand og de indstillelige. Desuden har vi deres Compenseal® rørmanchetter.