Aignep

Aignep
Aignep startede i 1976 i Bione (Brescia) som producent af armaturer til opvarmningsområdet.
Her brugte de deres fordele fra et industridistrikt, der er specialiseret i haner og fittings.
I dag producerer virksomheden en komplet serie af produkter med sit eget mærke i FluidPower-industrien.

Aignep er en del af Bugatti Group (grundlagt 1923), som består af 4 virksomheder inden for hver deres område: husholdningsprodukter (Casa Bugatti), belysning (Landa), værktøjsmaskiner (Picchi) og FluidPower (Aignep).

Aigneps vision

Deres vision er skabe fantastiske løsninger indenfor flydende teknologi.
  • Aignep er dedikeret til at levere deres produkter i den bedst mulige kvalitet til deres kunder
  • Aignep har innovation i højsædet, hvilket betyder de altid udvikler deres produktserier, så de opfylder alle internationale og lokale standarder

Værdier

Deres kerneværdier er kvalitet og innovation. Disse værdier har været deres guidelines, siden opstarten i 1976 og bragt dem derhen, hvor de befinder sig i dag, som en af de ledende producenter af fittings.

Kvalitet

Aignep leverer et sæt kataloger og dokumenter, der indeholder enhver form for teknisk information.
Dette sammen med et intensivt distributionsnetværk, giver kunderne mulighed for at få detaljeret information, hvilket er med til at sikre en højere kvalitet.

Innovation

Hjertet af Aignep-produkter ligger i den kontinuerlige innovation og i den teknologiske ekspertise hos Aigneps menneskelige ressourcer.
Desuden ligger Aigneps hovedkvarter i et af de mest udviklede områder indenfor deres felt.

Deres mission

De bestræber sig på at give vores kunder mere og mere komplette, innovative og professionelle løsninger, udviklet til deres behov.

ROYKON

Hos os kan du finde et stort udvalg af Aigneps fittings, herunder lynkoblinger i både messing og rustfri. Gevindfittings i messing og rustfri, de rustfri er desuden fødevaregodkendte. De laver også fødevaregodkendte kompressionsfittings, ventiler og slangefittings i rustfri, både med slangestuds, push-in og push-on. Hvis du hellere vil have messing, har de en serie kompression og push-in. Den fås også som højtryk.
Der fås en masse forskellige ventiler, som fx mini kuglehaner, både 2-vejs og 3-vejs, drøvleventiler type B, C, V, In-line B og In-line drøvlekontra. Derudover hurtigudluftere og glideventiler med afblæsning.


AIGNEP produkter