ARAG

ARAG
Arag blev etableret i 1976 og er nu verdensomspændende anerkendt som det vigtigste referencepunkt inden for sprøjtetilbehør og præcisionslandbrug.

Arags katalog kan prale af mere end 12.000 varer og tilbyder et komplet udvalg uden sidestykke på landbrugsmarkedet.

Det direkte samarbejde med alle verdens førende producenter af afgrødesprøjter gør Arag til den første spiller, der designer og producerer det mest komplette udvalg af komponenter, der findes i sprøjtetilbehør.

Inden for Arags hoveddesignede løsninger er GPS- og computerovervågningssystemer, dyser, låg, ventiler, filtre og en masse tilbehør.

Den høje følsomhed over for markedets behov plus den kundeorienterede tilgang har gjort det muligt for Arag at udvikle sit brede salgsnetværk til over 120 lande over hele verden.

Hovedkontorets produktionsområde er beliggende på 34.000 m² i det nordlige Italien.
I dag tæller koncernen 4 oversøiske datterselskaber baseret i Australien, Argentina, Brasilien og Nordamerika og beskæftiger over 680 medarbejdere.

ROYKON

Vi har selvfølgelig et bredt udvalg af Arags produkter, herunder:
industrifiltre, filterindsatser, mini filtre, mini filterindsatser, sugefiltre, små knapfiltre og filtre med kontraventil, højtryksfilter, slangefittings, ventiler med slangestuds, 2-vejs kuglehaner og 3-vejs kuglehaner.