Atlas Filtri

Atlas Filtri
Italienske Atlas Filtri har i mere end 40 år påtaget sig en rolle af primær betydning inden for vandfiltrering og vandbehandling
takket være design, produktion og distribution af komponenter til drikkevandsfiltrering og udstyr til vandbehandling, til både civil
og industriel brug på national og international skala.
Deres brede udvalg af produkter, konstante opdateringer indenfor udvikling af nye løsninger, eksklusiv teknologi,
intern produktion (som er deres kronjuvel) og en omsorg for detaljer, der fuldt ud følger Made in Italy-traditionen,
bekræfter deres virksomheds pålidelighed og ekspertise, altid rettet mod en konstant forbedring på verdensplan.

Vision

Er at blive anerkendt som en global spiller indenfor branchen og være med til at skabe værdi for deres kunder og gøre en forskel.
Deres vision leder dem til at forfølge nye mål. Ambition motiverer og presser dem konstant til at blive bedre i alt, hvad de gør.

Værdier

”Vi gør, hvad vi gør hver dag, fordi vi elsker at gøre det!”

Entusiasme og Energi

De tror på, at de er deres virksomheds essens og motoren i deres vækst. Hver dag skubber de ud over deres egne grænser, når ambitiøse standarder og arbejder hen imod nye mål.

Ekspertise lavet i Italien

De bringer entusiasme til deres partnere med kvalitet og italiensk stil: deres produkter er designet og lavet med omhu, ved at bruge materialer og teknologier, der altid er banebrydende.

Etik

De skaber langsigtede relationer gennem deres engagement i forbedringer inden for gennemsigtighed, bæredygtighed og personlig, miljømæssig og social udvikling.

Effektivitet

Erfaring, funktionalitet og innovation sammen med omhu for hver enkelt detalje giver dem mulighed for at designe en bred vifte af produkter til filtrering, der giver hurtige og skræddersyede løsninger.

Erfaring

De kombinerer og fusionerer tradition med innovative tilgange og søger efter nye tendenser.
Altid proaktiv og åben overfor nye løsninger.

Eksklusivitet

De kan godt lide at definere dem selv som eksklusive partnere, da de er meget mere end leverandør.
De arbejder på kundens side og garanterer skræddersyet løbende assistance, support og træning.

Mission

Er at vokse som en struktureret organisation, modtagende og proaktiv for ændringer og altid nye krav fra et voksende marked.
At tilbyde konkrete, innovative og tilgængelige svar for at forbedre vandkvalitet.

ROYKON

Hos os kan du finde et stort udvalg af filterhuse og filterindsatse fra Atlas Filtri, både almindelige vandfiltre, filtre med dræn, sanitetsfiltre med antimikrobiel beskyttelse i form af sølvpartikler, der er støbt ind i materialet og forhindrer, at bakterier kan fæstne sig på overfladen samt diverse tilbehør.