DMT

DMT
DMTs moderselskab blev grundlagt i 1987 i Seoul og har en bred vifte af knowhow inden for udvikling og fremstilling af
plastikfittings og -ventiler mm. Deres produkter sælges hovedsageligt inden for områderne: drikkevarer, flydende fødevarer, biler, campingvogne, (omvendt) osmosesystemer, drikkedispenseringssystemer, glasfiberoptiske projekter.
Deres kompetente team arbejder meget kundeorienteret og kan derfor også reagere på individuelle kundeønsker.

Vision

DMT udviklet sig og vokset som en global førende virksomhed, der har sikret et højt niveau af teknologi og kvalitet gennem konstant forskning og udvikling. De sætter kvalitet og service i højsædet.

Værdier


Kundeorienteret

De sætter deres kunders ønsker i første række, det betyder, at deres produkter kan tilpasses til kundernes individuelle behov og mangler.

Kvalitet

De sikrer den bedste form for kvalitet, ved at sørge for, at alle deres produkter lever op til de højeste certificeringer.

Teknologi

Gennem konstant forskning og udvikling, forsøger de hele tiden at være ”up to date” med den nyeste teknologi, for at sikre deres kunder de bedste produkter, den bedste service og de bedste løsninger på markedet.

Mission

De ønsker at bevare deres position som en af de førende på det globale marked, ved konstant forskning og udvikling indenfor deres felt.

ROYKON

Hos os kan du finde et stort udvalg af push-in fittings fra DMT, herunder fordelere, kryds, lige samlere, muffer, nipler, vinkler, T-stykker, Y-stykker, propper, slutmuffer, skotgennemføringer, og sikkerhedsringe.
Vi har også deres ventiler.