Fucoli

Fucoli
Fucoli Somepal, etableret i 1946, er en familievirksomhed, der kombinerer tradition og innovation med stor erfaring indenfor udvikling af støbejernsprodukter til drikkevands- og spildevandsbranchen, gas, telekommunikation og brandbekæmpelse.
Bestående af to fabrikker beliggende i centrum af Portugal, er de stolte af at være førende på hjemmemarkedet og en af de sidste der har 100 % europæisk produktion af støbegodsløsninger til vandproduktion.
De har verdensomspændende tilstedeværelse og eksporterer til over 60 lande.

Vision

Deres værdier og retningslinjer, gør det muligt for dem at garantere deres kunder en høj standard af kvalitet, innovation, tillid, bæredygtighed og support.
Dette er understøttet af en tradition for at støtte kunden og overholde deadlines, i en ånd af konstant opgradering og ved brug af LEAN-metoden.

Værdier

For at kunne sikre deres kunder den absolut bedste service, er deres kerneværdier sat op efter konstant udvikling og bæredygtighed.

Innovation

De bestræber sig på hele tiden at innovere deres eksisterende produkter samtidig med, at de forsøger at lave nye produkter som kan forbedre deres sortiment.

Tillid

De ønsker at udstråle tillid til deres kunder, ved at altid være behjælpelige, komme med nye og forbedrede løsninger, så deres kunder bliver ved med at komme tilbage. Loyalitet er i højsædet.

Bæredygtighed

De ønsker at gøre det bedste for miljøet. Det betyder, de har fokus på deres ressourcer i produktionen og har en mere grøn tankegang i deres daglige opgaver.

Kvalitet

De sikrer deres kunder kvalitet i topklasse ved brug af den nyeste teknologi og deres innovative tankegang.

Mission

Deres mission er at skabe produkter i topklasse, på den mest bæredygtige og innovative måde.

ROYKON

Hos os kan du finde et stort udvalg af Fucolis produkter, herunder skydeventiler til spildevand, vand, små stikledningsventiler, kuglekontraventiler med flange eller eller gevind og kontraklapventiler. Der fås også en nøgle til udtag af kugle på kuglekontraventiler. Vi har mange forskellige flangekoblinger og rørkoblinger og masser af og mange forskellige rørdele.