GEKA

GEKA
Hos GEKA® er der en lang tradition for at investere i fremtiden. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1928 har vi investeret i bæredygtig vækst og stabile partnerskaber, primært i innovative produkter. Hvert produkt fra GEKA® står for state-of-the-art produktionskendskab, førsteklasses kvalitet og over 90 års erfaring. Men det er folkene bag mærket, der har gjort GEKA® til en ærlig og fair partner for handel
og kunder i generationer.

Vision

Deres vision er at skabe en bæredygtig produktion, med fokus på stabile og innovative produkter i høj kvalitet.

Værdier


Bæredygtighed

Verden ændrer sig fra dag til dag – og den ændrer sig hurtigt. Klimaforandringer, demografiske tendenser, digitalisering: massive udfordringer, men også talrige muligheder og derfor er det en af vores kerneværdier at følge og tilpasse os disse ændringer.

Bevarelse af ressourcer

Mere end 98% af alle GEKA®-produkter er lavet af metal. Vores koblinger og fittings er for det meste lavet af messing. Messing kan genbruges fuldt ud uden tab – samtidig med at der bruges relativt lidt energi.

Human Rights

Vi tilbyder vores personale fleksible arbejdstider, også med mulighed for at arbejde hjemmefra, samt årlige resultatgennemgange. Vi fremmer også vores personales trivsel gennem tiltag som gratis levering af sund mad.

Mission

Vores mission er at opretholde den tillid som vores kunder har til os, gennem vores innovative og bæredygtige produkter.

ROYKON

Vi er forhandler af GEKA® koblinger, både Geka Plus slangekoblinger, som også passer sammen med Gardena koblinger, klokoblinger i messing, plast og rustfri samt pakninger dertil.