Guidi

Guidi
Guidi Guidi har eksisteret siden 1968 og de beskriver sig selv som en virksomhed styret af generationer, familie og fakta.

Generationer

Siden 1968 har grundlægger, Bruno Guidi stået i spidsen for virksomheden og ledet med entusiasme og energi. I omkring nu tyve år har han været assisteret af sønnerne Daniele og Alessandro, som i øjeblikket er henholdsvis virksomhedens kvalitetschef og tekniske chef.

Familie

Guidi familien tæller i øjeblikket 32 personer. Det er en familievirksomhed, og for dem betyder det hurtig beslutningstagning, der sikrer, at vækst går hånd i hånd med etik, et stærkt fokus på relationer, deling af kamp og succes. Det er rart at vide, at der altid er nogen klar til at give dig en hånd.

Fakta

Guidis historie inkluderer: præstationer, ændringer, mål og nye retninger. Deres historie fortælles af deres produkter, en historie om pålidelighed, dygtighed og ro i sindet. De er altid klar til at sejle og udforske nye horisonter!

Vision

Hver idé stammer fra et problem.
De skaber produkter designet til at løse, forenkle og hjælpe. Det er de mål, der driver deres forretning. Et halvt århundrede med pålidelighed, sikkerhed og problemfri vedligeholdelse.

Værdier

De kalder dem også knudeværdier, fordi De gerne forestiller sig et langt reb med en række knuder, der hver repræsenterer de værdier, de tror på. Knuderne repræsenterer deres kerneværdier, som passion for det, de laver, respekt for de mennesker, de arbejder med, og den principielle tilgang, der har været deres kendetegn i de sidste 50 år.

Tilfredshed

I løbet af de sidste 50 år har de skabt solide, autentiske relationer med deres kunder, leverandører og partnere. I dag er disse virksomheder, disse mennesker den bedste garanti, de har at tilbyde, et levende vidnesbyrd om deres gensidige tilfredshed.

Arbejder med entusiasme

Sikkerhed er mere end blot et produkt, det er en hel proces, fra råvarerne til leveringen af det færdige element. Det involverer engagement, menneskelige værdier og tillid til deres ideer. Erfaring og entusiasme: det er ordene, der repræsenterer deres aktive, fokuserede, optimistiske tilgang og holdning.

I og uden for Italien

De opererer både på det nationale og internationale nautiske marked. De forsyner de største italienske og udenlandske værfter med produkter til lystbåde og professionelle både, direkte eller gennem deres distributører.

Mission

For dem er det vigtigt at levere produkter, der garanterer pålidelighed, sikkerhed og ingen bekymringer, når det kommer til vedligeholdelse. Ellers ville det være klogere ikke at give nogen løfter. Derfor er det deres mission at opretholde en særlig høj standard, ikke bare på deres produkter, men generelt hele deres service.

ROYKON

Vi har et stort udvalg af Guidis bronzefittings, herunder:
brystnipler, bøjninger, kontramøtrikker, muffer, nippelmuffer, T-stykker, skotgennemføringer og selvfølgelig kuglehaner.