Lüdecke

Lüdecke
Lüdecke Emil Georg Lüdecke begyndte sin egen succeshistorie med udviklingen af den verdensomspændende kloklobling tilbage i 1930.
I 1986 blev virksomheden overtaget af Erwin Bogner, der havde været direktør og partner siden 1956. Visionen var at fortsætte som en familievirksomhed.
Han havde udviklet det mellemstore familiefirma til en førsteklasses virksomhed for højkvalitets koblingssystemer.
Med en iværksættervision og en stor personlig indsats etablerede han et globalt salgsdistributionsnetværk og satte på en innovativ måde kursen for fremtidens produktfokus.
I dag fremstiller de over 30.000 produkter og fungerer som en erfaren og kompetent samarbejdspartner til alle former for koblingssystemer i lavtryksområdet – udviklet og MADE IN GERMANY.

Vision

Målet er at blive endnu mere effektiv og samtidig skabe ekstra fordele for alle parter.
Lüdecke vil bevise, at bæredygtig indsats ikke er lig med højere omkostninger, men også yder et fremragende bidrag til effektivitet og rentabilitet. Bæredygtige beslutninger sikrer langsigtet økonomisk succes.

Værdier


  • Vi har kun denne verden
    Bæredygtig handling i miljøets interesse starter med den enkelte og implementeres hos Lüdecke på alle områder af virksomheden. Det gælder deres produkter, byggeriet og produktionen samt talrige andre grønne aktiviteter.

  • Langsigtet partner og kvalitetsleverandør
    For at agere bæredygtigt og samtidig økonomisk på permanent basis skal alle parter i en virksomhed involveres. Lüdecke arbejder ikke isoleret, men i samarbejde med leverandører, kunder og regionale institutioner. De fokuserer på et langvarigt og pålideligt forretningsforhold og at have præcist definerede standarder for at garantere gennemsigtighed, sikkerhed, retfærdighed og holdbarhed for alle deltagere.

  • Fælles mål mod fremtiden
    "Den perfekte forbindelse" betyder ikke kun at forbinde forskellige medier. Deres mål er at forene medarbejdere, virksomheder og samfundet på en optimal måde og sikre en harmonisk og holdbar sameksistens.

Mission

Deres mission er at forblive en af lederne på det globale marked, samt øge deres effektivitet og rentabilitet med bæredygtige beslutninger.

ROYKON

Hos os kan du finde Lüdeckes koblinger, herunder klokoblinger EU type i messing med sikkerhedslukning, som er 100 % lækagesikker og i rustfri samt tilbehør i form af diverse pakninger og en sikkerhedskæde.