Mebra

Mebra
Mebra Plastik Italia s.p.a. Mebra Plastik Italia s.p.a. blev født af Mario Mettis ingeniørmæssige passion og kreativitet, som med konstant støtte fra sin kone Adriana Brazzelli i 1972 gav liv til en virkelighed, der i dag er førende inden for ekstrudering af slanger til hydraulik og pneumatik.
I næsten 50 års historie har Mebra opretholdt familieledelse, stærk kunde- og innovationsorientering og høje kvalitetsstandarder.

Vision

Deres vision er at skabe og udvikle deres produkter, samtidig med at de skaber en mere bæredygtig branche, med konstante innovative tilgange.

Værdier

 • Erfaring
  I 50 år har Mebra produceret "vejene", til de mest gængse typer væske for at få succes med deres kunders projekter. En passion for forarbejdning af tekniske polymerer, der er gået i arv fra generation til generation, og som guider dem hver dag.
 • Fleksibilitet
  Bevidstheden om kompleksiteten af de nye markeder og den kontekst, der er vært for dem, ansporer dem til at studere hvert nyt projekt i henhold til en agil forretningsmodel. På denne måde imødekommer de kundernes behov med skræddersyede, alsidige værktøjer, der passer perfekt til deres projekter. De er lydhøre: De arbejder med et dynamisk og kreativt mindset.
 • Tillid
  De arbejder med viden om, at i moderne industri er en simpel slange fundamental for driften af flere typer maskiner. Pålideligheden af deres produkter bliver en mission om kvalitet og præcision.
 • Simplicitet
  En forsknings- og udviklingsafdeling stærkt orienteret mod kvalitet, uddannelse og bæredygtig innovation er klar til at støtte dig i nye projekter, så du kan identificere i deres produktsortiment "på den rigtige måde" og nyde en bekymringsfri rejse.

Kvalitet

Det integrerede kvalitetsstyringssystem fra Mebra er baseret på den internationale standard ISO 9001:2015 og de har været certificeret siden 1997.

Mission

Med et bredt produktsortiment og en konstant udvikling af produkter, er deres mission at forblive en af de førende producenter af rør til hydraulik og pneumatisk.

ROYKON

Hos os kan du finde Mebras koblinger, herunder pneumatik slanger, fødevareslanger, kemislanger, luftslanger, trykluftslanger, vakuumslanger og vandslanger.