Mondeo

Mondeo
Mondeo s.r.l. producerer rustfri stålventiler, manifolder og tilbehør. Disse produkter leverer effektivitet i alle systemer til
væskehåndtering, uanset om det er i hjemmet, til fødevarer, VVS eller industri.
Deres produktionsteknologi garanterer pålidelighed og høje standarder for effektivitet og kvalitet.

Vision

De er en global, rustfri partner der ønsker at innovere inden for flowprodukter.

Værdier

Entusiasme er nøglen til alt, hvad de gør. For at efterleve det, dedikerer de deres energi og tid på konstant forbedring og udvikling af virksomhedens processer og roller.

Inspiration

Kunderne er deres guide og konstante inspirationskilde til at skabe løsninger, der altid er innovative og skræddersyede. Derfor er deres primære kompetencer at lytte, være fleksible og teamwork for at forstå kundernes sande behov og tilfredsstille dem fuldt ud og hurtigt.

Teamwork

Deres største styrke er godt kollegaskab, der hjælper til at møde deres daglige udfordringer med højt humør. Som medlemmer af det samme team stoler de på og værdsætter hinanden, og arbejder på altid at nå nye mål, både deres egne og kundernes. Den konstante omhu, som de har dag efter dag, giver dem mulighed for at opretholde et konstant præstationsniveau, ikke kun under driftsspidser, men også i dagligdagen. De kan gøre dette, fordi deres mål er klare og udfordrende.

Mission

De ønsker at være et referencepunkt i Europa for komponentmarkedet i rustfrit stål til væskehåndtering. De prioriterer produktion, design og udvælgelse af løsninger med høj merværdi gennem et solidt samarbejde med kunder og leverandører. De arbejder med et team af dygtige og dynamiske mennesker, der er fast besluttet på at opfylde deres repræsentanters specifikke behov hurtigt.

ROYKON

Hos os kan du finde et stort udvalg af Mondeos produkter, herunder rustfri kontraventiler, filtre til kontraventiler, rustfri kontraklapventiler og kuglehaner med union.