PH Industrie

PH Industrie
PH Industrie-Hydraulik har eksisteret siden 1982, hvor de startede ud med at producere hydraulikslanger og levering af hydraulikkomponenter af stål og rustfrit stål. I dag er de en af de verdens vigtigste og førende producenter af rør- og slangeforbindelser i rustfrit stål.

Vision

Deres vision er at skabe og udvikle produkter med strenge kvalitetskontroller og høj produkttilgængelighed samt sørge for, at de har præcis det produkt, som kunden har brug for indenfor deres felt.

Mission

Deres mission er at være de førende indenfor deres felt, og hele tiden udvikle deres nuværende sortiment, med både bedre og nye produkter. De vil være tilgængelige hele tiden for deres kunder og sikre den bedste kvalitet muligt.

Værdier

Deres kerneværdier er med til at udvikle og fremtidssikre ikke bare dem selv, men også alle deres kunder. Deres fokus er på skræddersyede løsninger og den nyeste teknologiske udvikling.

Udvikling

Pålidelighed og præcision er topprioriteterne i udviklingen af deres produkter. Erfarne eksperters knowhow kombineret med den nyeste teknologi resulterer i konnektorløsninger, der opfylder de strengeste krav.

High-end produktion

Rør- og slangeforbindelser til tunge industrielle applikationer. Deres kunder stoler på kvaliteten af PH-produkter – og har i årtier.

Teknologi

Deres produktionsfaciliteter bruger avancerede teknologier for at garantere problemfri produktion uden afbrydelser.

Løsninger

De har en klar løsning til stort set alle kundebehov. Hvis ikke, udvikler de en skræddersyet løsning.

Lager

Deres omfattende lagerfaciliteter giver dem mulighed for at reagere hurtigt på kundernes ønsker. De fleste varer er tilgængelige til omgående levering.

Logistik

Effektiv sortering af produkter sikrer høj kvalitet og hurtig forarbejdning.
Højeste standarder. Professionelle processer. Optimale løsninger.

ROYKON

Hos os kan du finde et stort udvalg af PH's skæreringsfittings, gevindfittings til højtryk, kuglehaner til højtryk, bonded seal og gevindpasta.