Teekay Couplings

Teekay Couplings
Teekay Couplings laver rustfrie rørkoblinger af høj kvalitet og de er ekstremt stolte af deres produkter og brænder for deres kvalitet og de fordele, det giver. Ved at fuldføre hele processen fra design til afsendelse fra deres egen fabrik er deres kvalitet i højsædet og deres service og uddannelse af de højeste standarder. Drivkraften bag dette fokus kommer naturligt for dem og afspejler personligheden i deres virksomhed, deres team og deres ejere. Gennem deres lange erfaring inden for branchen forstår de udfordringerne! De tilbyder omkostningseffektive kvalitetsprodukter, der leverer løsningerne, sammen med træning for at sikre implementering til de højeste standarder. De har en etableret historie med at bygge langsigtede partnerskaber med deres kunder og ser frem til at fortsætte med at gøre det i fremtiden.

Værdier

Teekay Couplings er en familievirksomhed, der sælger til et globalt rørmarked og ser frem til, hvor deres kunder, deres produkter og deres opfindelser vil føre dem næste gang.
Med en historie, der strækker sig over mere end 50 år, er Teekay Couplings velrespekteret inden for rørkoblingsindustrien og har opbygget stærke relationer i denne tid. De mener, at det er på grund af de værdier, der løber gennem hele virksomheden.
Ved at arbejde i langsigtet partnerskab med deres distributører, kunder og deres interne team, ved de, at deres fokus vil give dem mulighed for at fastholde deres position som en førende producent af prisvenlige koblinger af høj kvalitet.
De elsker innovativ teknik og at hjælpe folk med at bruge det til at løse udfordringer, de står over for hver dag. Hvis de kan bruge dybden af viden i deres team til at gøre deres kunders liv lettere – så er de glade!
Uanset om deres kunder afgiver en ordre på én kobling eller flere tusinde, vil den høje kvalitetsservice, de modtager, forblive uændret. Uanset om de er kontorbaserede eller feltbaserede, vil deres salgsteam gerne hjælpe, for at holde deres kunder informeret om fremskridt med deres ordrer og generelt gøre livet lettere.
Teekay-teamet er venlige og positive og elsker at tale om deres produkter og de fordele, de tilbyder kunder og verden som helhed. Som et resultat nyder de at bringe besøgende til deres produktionsanlæg for at se de forskellige tests, de udfører, møde nøglemedlemmer af teamet og for at forstå deres produkter mere fuldt ud. Deres salgsteam er også meget på farten, både i Storbritannien og i udlandet, så de nemt kan planlægge en aftale med kunder eller potentielle kunder på et passende tidspunkt; det er godt at snakke, selvom det ikke altid er det helt rigtige tidspunkt at komme videre med et projekt.
De opfordrer altid til åben feedback og forslag og at lære ved eventuelle fejl, fordi de ved, at anerkendelse af fejlårsag kan hjælpe dem med forbedringer i fremtiden.

Historie

De har fokuseret på rørprodukter i mere end 50 år. De fortsætter med at føre an med innovative produktudviklinger, der sparer plads, vægt, tid og omkostninger samtidig med, at de opretholder de højeste kvalitetsniveauer og tilbyder stor værdi.
Deres virksomhed blev dannet i 1961 og repræsenterede de fineste nordamerikanske producenter af rør, fittings og flanger, når de leverede til de førende britiske offshore olie- og gasentreprenører.

ROYKON

Vi har selvfølgelig et bredt udvalg af Teekays rustfrie rørkoblinger, herunder:
almindelige rørkoblinger af Axiflex typen, trækfaste rørkoblinger Axilock og reparationskoblinger.
Teekay laver også koblinger på specialmål – send os en forespørgsel!