Tiemme

Tiemme
Tiemme er en international leder inden for produktion og markedsføring af VVS- og varmekomponenter. De skaber løsninger til VVS- og varmesystemer ud fra nøgleværdierne erfaring, innovativitet, kapacitet, kreativitet, tradition og kultur, opmærksom kundepleje og miljøbevidsthed. En eksklusiv Made in Italy produktion i en perfekt blanding af teknisk kompetence og top materialekvalitet.
Tiemme har længe undersøgt og tilbudt nye anvendelsesområder for deres VVS- og varmeprodukter og stiller højtekniske produkter og stadig mere omfattende systemtekniske løsninger til rådighed for operatører på området.

Vision

Gennem årene har Tiemme udviklet et omfattende produktkatalog, der introducerer sig selv til systemteknologiens verden som en "alt-i-én leverandør", der er i stand til at tilfredsstille de forskellige behov i VVS- og varmeindustrien.

Kvalitet

Kvalitet for Tiemme betyder kvalitetsprodukter og -processer sammen med miljømæssig bæredygtighed. Disse er alle detaljer, som har gjort det muligt for virksomheden at certificere sine produkter og systemer. Tiemmes kærlighed til sine egne produkter har altid betydet respekt for miljøet, tænkt som det menneskelige og naturlige landskab.

Forskning og udvikling

Tiemme har altid gjort forskning til deres vigtigste styrke.

International stil

Menneskene, deres viden, erfaringer og kompetencer har altid været den vigtigste ressource for Tiemmes udvikling og vækst.

Made in Italy

Med et internationalt orienteret produkt, filialer og kontorer på alle kontinenter forbliver Tiemme ubestrideligt italiensk med faste rødder i deres område.

Mission

Tiemme vil udvide deres produktkatalog for at cementere deres position som en af branchens største leverandører af alt til VVS- og varmeindustrien.

ROYKON

Hos os kan du finde et stort udvalg af Tiemmes produkter, herunder kuglehaner, både standard 2-vejs, 3-vejs, til gas, eller med udluftning.
Vi har også aftapningshaner, snavssamlere, kontraventiler, skydeventiler, sikkerhedsventiler og udluftningsventiler. Udover de mange forskellige ventiler, er der også slangenipler, slangeforskruninger, slangesamlere, og vinklede slangenipler.
I gevindfittings har vi både brystnipler, bøjninger, forlængere, kontramøtrikker, kryds, manifolde, nippelmuffer, nippelrør, propper, reduktionsindsatse, skotgennemføringer, slutmuffer, spidsmuffer, T-stykker og unioner.
Vi har også kompressionsfittings fra Tiemme, herunder bøjninger, lige samlere, muffer, nipler, skotgennemføringer, slutmuffer, støttebøsninger, T-stykker, unioner og tilbehør.