Walraven

Walraven
Walraven Group er en stor spiller på det globale installationsmarked. Virksomheden, med hovedkontor i Mijdrecht, Holland, har egne produktionsfaciliteter og salgskontorer over hele verden, og har stået for høj kvalitet i mere end 75 år.
Walraven har produceret og leveret et bredt sortiment af pålidelige og tidssparende ophængssystemer til installatører over hele verden. Walravens produkter bruges af titusinder af installatører i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Afrika, Mellemøsten, Asien og Australien. Hvert enkelt produkt er en del af et samlet ophængssystem. De bruges i utallige hjem og til projektbyggeri, samt til offshore, skibsbyggeri, industri og infrastrukturelle byggeprojekter.

Vision

Deres vision er være markedsorienterede, innovative, tilpasset til deres kunders behov og levere den højst mulige ydeevne.

Værdier


  • Forskning og udvikling
    Udvikling af nye produkter har altid været deres prioritet med et primært fokus på kundens tilfredshed. Alle deres løsninger er baseret på en fuldt integreret tilgang, der giver dem mulighed for at levere samlede brugerdefinerede løsninger til ethvert projekt.

  • Egen produktion
    Walraven Group har produktionsfaciliteter i flere forskellige lande, med moderne maskiner, som ofte er designet internt hos Walraven. Hver enkelt produktion har sit eget speciale, som gør det muligt at producere produkter på den mest effektive måde.

Mission

Deres mission er at forblive førende og ledende indenfor det globale installationsmarked, hvor de kan være med til at skabe innovative tendenser og dermed skabe en mere bæredygtig produktion og service.

ROYKON

Hos os kan du finde et stort udvalg af rørholdere i rustfri og stål samt tilbehør i form af bagplader og patentbånd.