Damesa

Damesa
Damesa er ledende indenfor befæstelse.
De er fuldt ud fokuseret på at levere løsninger til deres kunders behov i den industrielle forsyningssektor. De forhandler udelukkende en bred vifte af topkvalitetsprodukter, der har været i front i årevis.

Vision

Finde deres kunders behov, og dermed finde det perfekte bindeled til at levere nye og innovative løsninger, til eksisterende problemer ved enten at tilpasse et standardprodukt eller ved at udvikle et helt nyt, dermed forsøger de altid at give den bedste løsning til den laveste pris.

Værdier

  • kvalitet
    Damesa erklærer sin forpligtelse til at stille de nødvendige ressourcer til rådighed for anvendelse af kvalitets- og miljøpolitik, som de har baseret på ISO 9001 og ISO 14001 standarderne.
  • Ansvar
    Hos Damesa lever alle medarbejdere op til deres daglige ansvar, ved at vedligeholde og forbedre deres globale omdømme, som et af deres vigtigste aktiver.

Mission

De ønsker at forblive en af de førende producenter i branchen, ved at sikre den højeste kvalitet i design og produktion.

ROYKON

Hos os kan du finde et stort udvalg af Damesas produkter, herunder spændebånd i rustfri og i stål. Også spænderinge i rustfri og i stål, Der fås også sortimentskasser, strips og tilbehør i form af skruetrækkere og knibtange.